Bel de klantenservice: 023 620 8888

Via internet bellen… Goed idee!

De voordelen van VoIP

Je hoort het vaak, maar wat zijn dan die voordelen van bellen met VoIP? Hoe werk je aan een betere bereikbaarheid en hoe maak je daar met jouw bedrijf optimaal gebruik van? We leggen het uit…

Direct klant worden? Bel: 023 620 8888

Zakelijke telefonie kan goedkoper

Bellen via ISDN is niet goedkoop. En bij grote aanbieders als KPN, Ziggo of Tele2 kun je alleen voordelig vast bellen in combinatie met hun andere diensten zoals: internet, mobiel bellen of TV. Dat is toch niet meer van deze tijd?

Als ondernemer wil je de vrijheid om telefonie te kiezen die bij je past. Een Telecom-aanbieder die pakketten biedt waar jij écht iets aan hebt. Dus bijvoorbeeld met doorschakelen, voicemail en belplannen standaard bij je abonnement inbegrepen. En je kunt alles zelf instellen en regelen in je eigen VoIP-omgeving. Zo hou je controle over je kosten en je bespaart direct!

Snel en eenvoudig geregeld

Je vergelijkt tegenwoordig alles: energie, verzekeringen, vliegtickets… En stapt ook heel makkelijk over. Maar zodra het gaat om overstappen naar een goedkopere telecom-aanbieder, is er toch een kleine aarzeling. Je wilt als ondernemer graag van de voordelen van voip profiteren, maar ook zekerheid. Omdat goede telefonische bereikbaarheid voor veel ondernemers nou eenmaal van levensbelang is.

4BIS Telecom is er voor jou: met onze persoonlijke overstap-service zorgen wij voor een soepele overgang van je oude ISDN-aansluiting naar voordelig zakelijk bellen via internet. En, je kunt rekenen op een zeer betrouwbare cloud telefoonverbinding.

Het grootste VoIP-voordeel:

‘Small Shop’ abonnement met een telefoontoestel inbegrepen

Ben je een starter of heb je een klein bedrijf met minder dan 5 medewerkers? Dan heb je bij 4BIS een extra voordeel! Bij jouw telefoonabonnement is een table- of handheld-telefoon inbegrepen.
En zolang je gebruikmaakt van onze 4BIS Telecom-service hou jij je telefoon. Dat scheelt aanschafkosten. Want zeg nou zelf: als kleine ondernemer kun je alle hulp goed gebruiken.

 

Kies voor het ‘Small Shop’ abonnement van 14,95 per maand
Alleen een los VoIP-account nodig? > Be naar: 023 620 8888

Nog meer VoIP-voordelen!

Bellen over je vaste lijn… met je mobiel

Ben je net op weg naar een klant; word je gebeld op je vaste nummer. Met een ISDN-aansluiting kun je doorschakelen, maar dat instellen kost tijd, extra geld en vaak vergeet je het weer uit te schakelen. Hoe handig zou het zijn als je op je mobiel kunt instellen waar je op dat moment bereikbaar bent?
Met de 4BIS-app voor iOS en Android stel je heel simpel in wanneer, waar en op welk toestel je bereikt wilt worden: op je werk, in de auto of thuis. Je mist dus nooit meer een telefoontje, want je kunt deze overal opnemen. En je klanten merken er niks van, want zij hoeven maar 1 nummer te bellen!

Een makkelijk te onthouden telefoonnummer

023 620 8888… Dat is toch een mooi en makkelijk te onthouden telefoonnummer. Zo’n soort nummer blijft goed hangen in het geheugen van klanten. Het geeft misschien nét dat verschil als zij met spoed op zoek zijn naar een loodgieter, ongedierte bestrijder of glaszetter. Bij 4BIS Telecom kun je zelf zo’n mooi eigen nummer kiezen. Vraag het maar aan!

Maak je bedrijf beter bereikbaar

De Belastingdienst. Elke ondernemer krijgt met ze te maken en iedereen klaagt erover… hun slechte bereikbaarheid. Zelf wil je dat als ondernemer natuurlijk voorkomen. Met een goed opgesteld belplan kun je gemakkelijk je bereikbaarheid verbeteren. Met een aantal simpele stappen zorg je ervoor dat je klant wordt doorverbonden met een andere collega als jij even niet op je plek bent. Met prioriteit geef je zelf aan welke mensen of welke afdeling de bellende klant opneemt. Jij goed bereikbaar: zij snel geholpen en tevreden!

Naamweergave: laat direct zien welk bedrijf jou belt

Misschien een kleinigheid, maar toch heel handig: een telefoon die jou direct laat zien wie er belt. Heb je geen zin in weer een verkoper uit Engeland die je een Microsoft-account probeert aan te smeren? Je zet ze zo netjes in de wacht… 🙂

Soepel en zorgeloos overstappen van ISDN naar VoIP

Geen zorgen of je telefoonlijn het morgen nog doet. Want 4BIS Telecom regelt het voor je met VoIP. Omdat er geen ingewikkelde schakelingen aan te pas komen, is overstappen van ISDN naar VoIP eigenlijk heel simpel. Je kunt binnen 1 dag al aangesloten zijn, als je maar beschikt over een goede internetaansluiting en VoIP-telefoon. Meer heb je niet nodig en wij regelen alles voor je.

Zeer voordelige telefoontarieven

Onze telefoontarieven zijn al zeer voordelig. En als kleine ondernemer profiteer je extra van ons ‘Small Shop’ abonnement met telefoon inbegrepen. Maar ook grote ondernemingen bieden wij aantrekkelijke abonnementen met gunstige telefoontarieven. Bel ons voor een goed aanbod en je merkt het vanzelf.

Hulp van onze eigen ICT-afdeling

Denk je dat je een specifiek technische oplossing nodig hebt voor jouw onderneming? Leg het voor aan de ICT-afdeling van 4BIS Innovations. Zij zijn in veel meer gespecialiseerd dan alleen telecom en houden van het oplossen van ingewikkelde technische vragen. Zij helpen je graag bij het realiseren van jouw perfecte telefonie-omgeving. En zorgen voor optimale bereikbaarheid.

Hulp nodig bij je overstap? > Bel gerust naar: 023 620 8888

We vertellen je graag over de mogelijkheden die VoIP telefonie voor jouw bedrijf biedt.

Meer weten over VoIP telefonie of overstappen? Aarzel niet om ons te bellen: 023 620 8888.

Wij maken jouw bedrijf beter bereikbaar 

Zul je net zien: een telefoon die overgaat als jij met smeer aan je handen onder de motorkap van een auto ligt. Of net druk met cupcake-glazuur in de weer bent. Zo’n 35% van de inkomende gesprekken wordt gemist, blijkt uit onderzoek. En dat is natuurlijk zonde, want je mist misschien nét die ene nieuwe grote opdrachtgever. 4BIS Telecom zorgt voor oplossingen waarmee je geen telefoontje meer mist. Als jij niet in de gelegenheid bent om op te nemen, wordt de beller doorgeschakeld naar je collega. En als deze al in gesprek is, gaat de beller door naar het virtuele call-center of voicemail. Handig toch?

Meer inzicht in en controle over de telefoon-uitgaven

Bij 4BIS Telecom is het heel makkelijk om meer grip te krijgen op je telefoonkosten. In je persoonlijke VoIP-omgeving kun je alle statistieken inzien. Het geeft naast de gehouden telefoongesprekken, ook een handig overzicht van al je VoIP-accounts en actieve modules. Zo zie je precies wanneer je minder goed bereikbaar bent en dat biedt kansen. Met een slim doorschakel-script kun je in een aantal stappen direct je bereikbaarheid verbeteren. Vraag ons er eens naar!

Altijd en overal bereikbaar: de 4BIS-app op je mobiel

Je blijft met je bedrijf graag in beweging. Dat houdt het gezond. Je doet meer dan de hele dag achter je computer zitten. Je wilt op bezoek bij klanten of op de werkvloer aanwezig zijn. Met de 4BIS-app voor iOS en Android gebruik je je mobiel om met je zakelijke vaste nummer naar klanten te bellen en gebeld te worden. Zo kun je altijd op pad en ben je toch overal op je vaste telefoonnummer bereikbaar.

Wil je je bereikbaarheid vergroten?  >  download de 4BIS-app